fredag 25. februar 2011

Karneval...

Når jeg hører ordet karneval må jeg innrømme at tankene først og fremst går til varme, flotte damer i korte små drakter (kan man kalle det drakter?!?), fjær, rytmer, dans og sang. Og dette selv om jeg aldri har opplevd dette live... Noe jeg derimot opplever i levende live hvert år er den norske versjonen av dette.

Idag har jeg sendt noen karnevalsklare barn avgårde i barnehagen i kjent stil, med mors sminke i ansiktet. Snupi valgte igår ut kostyme i butikken selv, -Hun skulle være Minnie-Mus!

søndag 20. februar 2011

På'n igjen...

Her er mitt siste prosjekt. Igjen skal dette bli en pute, men denne gangen prøver jeg meg med ensfarget og tynnere garn. Heklenål i str 2.


Jeg har tenkt å bare forstørre og forstørre denne ruta slik at jeg slipper lappemontering i ettertid. Ellers har jeg blitt tipset om en ny teknikk på sammensetting av bestemorsruter fra en engelsk hekleblogg. Lucy i sitt Attic24 viser frem hvordan man kan hekle en lapp inn i den neste, og derfor hekle sammen hele arbeidet underveis. Skal prøve meg på det en gang. Kanskje... Hehe...

fredag 18. februar 2011

36

Jah... Da var 36 oldemors-lapper ferdig hekla. Fin liten stabel ble det. -Så nå er det 'bare' monteringa som gjenstår...


Fargene går i svak rosa, lilla og grå. Sofa'n som snart er på plass er naturfarget. Hva skal man da velge som baksidestoff til denne puten? Jeg har selvfølgelig tenkt på både lilla og grått, men hva om man rett og slett valgte natur?!

Den fine blomster-kvasten er forresten morsdagsblomster fra min mor...

torsdag 17. februar 2011

Nye prosjekter...

Har du noen gang sett et samboerpar ha en tv-krok med kun plass til den ene? Jeg tenker du kommer frem til det samme som meg, -at det hadde vært veldig sært...?!? Men jeg må jo da inrømme at noe av det samme er tilfelle her. I sofakroken ved tven har vi kun plass til fire, men vi er da virkelig fem i familien. -Ja, nå har vi jo plass til alle i og med at unga ikke breier seg sånn, men vi har altså kun en tre-seter og en go'stol.

Siste uka i januar var vi og så på ( og bestilte) ny sofa. Og idag, kom det SMS på telefonen. "Sofaen er klar for henting!"

I anledningen, oppgradering, har jeg lært meg å hekle, og er i full sving med ruter til en pyntepute til å ha i sofaen. Nye temafargen her i huset er LILLA!



Hva tror du om mitt nye, og første, hekleprosjekt?!? Noe en bonde-romantiker av en samboer jeg har vil sette pris på?!?

onsdag 16. februar 2011

Det går mot vår...

...på ekte denne gangen. Men først er det VM på ski i Oslo, noe jeg ser frem imot.

Det har vært en lang pause fra denne kanten, men nå har jeg bestemt meg for å oppdatere mer jevnlig. Status akkurat nå: -SLITEN. Akkurat ferdig med tre uker praksis, og har siste av tre dager på samling på høgskolen imorgen. Har en stor oppgave-innlevering på søndag, men utenom det, er livet ganske så herlig...

Ungene er fremdeles de mest fantastiske på denne jord, og min kjære er bare den beste man kan tenke seg... Altså ikke mye nytt, men skal nok overraske med en liten hobby-'nyhet' imorgen...