torsdag 29. juli 2010

Vi drar på fisketur med kanarifugl i bur...

Dagens prosjekt: Fisketur. Propellus fikk fiskestang rett før han dro på sommerferie med pappa'n sin etter å ha fått være med på fisketur i barnehagen. Da han fikk åpnet pakken var det rett ut på verandaen å øve på å kaste. Og kaste, og kaste, og kaste... I går var de to eldste hjemme igjen fra ferien sin, og Propellus dura rett på rommet sitt for å fortsette øvingen med å kaste, så idag var det bare å prøve i real life...

Det sies at det er bedre å fiske i regnvær, og regnvær hadde vi mer enn nok av. Det var et lite opphold på en ti minutters tid, men det ble tatt igjen i bøtter og spann da regnet kom tilbake igjen med dobbel hastighet og dobbel størrelse på dråpene. Men det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær, og vi koste oss ute i regnet med full regn-mundur og godt ullundertøy under.


Klar med fiskeveska...Og vi er igang... Det var ikke like lett å kaste stanga langt når det gjaldt. Plutselig kom prestasjonsangst og nerver og alt gikk i klabb til man tilslutt var på rett kjøl igjen.Fisk på kroken...En hodeløs fisk...Full konsentrasjon... Dette må læres. Hvem lærer bort å filetere og renske fisk?Takk og pris for denne boken. Kjøpte den på Mammut-salget i fjor i håp om at den kunne komme til nytte en gang, og jammen har den ikke gjort det. Tenk at denne nå sto klar til å bli slått opp i når vi kom hjem med en fisk vi ikke visste hva var. Men det vet vi nå: Abbor. En veldig liten en vel og merke, men stor nok til at alle fikk smake.

"mamma, kan vi dra på fisketur nå?" sa Snupi da hun halvsov i bilen hjem igjen, så dette var nok ikke siste gangen med stangen ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar