torsdag 3. juni 2010

'Urte-hagen'

I siste innlegg lovet jeg bilder fra hagen. Jeg har tatt med kamera ut og tatt bilder, men så var det denne kabelen for å overføre bildene, da... Mobilen min derimot har bluetooth så jeg får overført uten en eneste ledning, så jeg var ute før idag og tok bilder av 'urtehagen' min. Ja, jeg må jo sette det i anførselstegn, for det er jo ikke noen urtehage. Men, et sted må man jo begynne... Det ligger et bilde lenger ned her og, men nå har det spiret i veg, så da må jeg jo vise frem.Til venstre står basilikumen min. Den har virkelig kvikna til, for den ble i tørreste laget i orginal-plastpotta si. Men nå har den fått ny og mer jord i en skikkelig potte og gjør seg utrolig godt i hvitløkssmør som er hyppig brukt her om dagen. Og det må jeg bare få si... Svigermor er fru grønne fingre, og hennes basilikum holdt virkelig på å vissne helt bort pga all solsteiken, mens min blir bare finere og finere...

Så kommer gressløken, da. Den ser litt stusselig ut i en såpass stor potte, men den er egentlig mye finere nå enn da jeg fikk den i den pitte-lille plastpotta den kom i.

Og så var det ungenes grønnsaker, da. Den som spirer grønt og fint er Snupi sin salat, mens paprikaen til Propellus ser vi ikke mye til enda. Men det er vel bare å være tålmodig?!

1 kommentar:

 1. Flinka!
  Dette er typisk slikt jeg planlegger om vinteren, - og så går dagene og like lite er sådd.. Unntaket er tomatplanter for utallige år siden og litt jordbær.

  Skulle vært unge igjen med sukkererter og annet frodig, - får bli neste vår! ;)

  Håper du og dine har gode dager!!

  Og NÅ må jeg sy igjen!

  Stor klem fra Eva mari :D

  SvarSlett